Viden, udvikling og samvær
4700 NæstvedVælg område
Vis underviser

Underviser

AOF Næstved & Susålandet
Ledige pladser

Sverige med Elgsafari og IKEA-museet i Älmhult

Ved spørgsmål ring til 20 40 42 10

En smuk køretur med elggaranti. I den dejlige skovpark nær ved Markaryd tager vi på besøg hos både elgsdyr og bisoner. I "tog" kører vi rundt i området og kommer helt tæt på - pas på du kan få et elgkys eller klø en bison mellem hornene. Vores "togfører" fortæller undervejs om både de enkelte dyr som vi møder, men også elgsdyrets betydning for Sverige. På denne tid af året er der også små kalve, det er en sjælden mulighed for at møde skovens konge helt tæt på. Efter elgsafarien spiser vi frokost.
Efter frokost kører vi til Älmhult. Vi besøger IKEA museet, hvor IKEA´s historie, de mange møbel-klassikere og de mange indretningsmuligheder IKEA´s møbler kan bruge til, vises frem. Her er mange "kan du huske oplevelser" Vi slutter med kaffe og kage i IKEA´s kendte restaurante. Hjemturen går gennem det smukke smålandske og skånske landskab.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 30-06-2018, kl. 08:45

Ugedag Lørdag
Holdnr181-982
Adresse Rådmandshaven
Parkeringspladsen
4700 Næstved
LokaleParkeringsoladsen
Holdtimer9
Antal mødegange1
AfdelingAOF Næstved og Susålandet

Kursusdage

30-06-2018 Lørdag 08:45  -  18:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.