Viden, udvikling og samvær
4700 NæstvedVælg område
Vis underviser

Underviser

AOF Næstved & Susålandet
Ledige pladser

Sandskulptur & Håndværks festival i Hundested

Ved spørgsmål ring til 20 40 42 10

Tag med til en af de mest spændende oplevelser i Hundested, hvor den store sandskulptur festival igen i år tager form, til alles beundring, og se desuden kunst og håndværk fra de mange værksteder på havnen i Hundested. Ved ankomsten bliver vi modtaget af en professionel guide, som giver os en rundvisning i de mange håndværks- og kunstværksteder. Herefter nydes en dejlig frokost (inkl. 1 x drikkevarer - øl, vand, vin) på lokalt spisested. Efter frokosten skal vi besøge den flotte festival med de enorme sandskulpturer, hvor I efter en kort introduktion (her serveres kaffe med dagens kage) nu er på egen hånd i den flotte udstilling. Man er også velkommen til at besøge de mange værksteder på egen hånd. Sidst på eftermiddagen siger vi tak for denne gang til Hundested, og sætter kursen mod Næstved.
Prisen inkluderer: Bustransport i moderne turistbus, Entre til Sandskulptur festival Hundested, Rundtur med professionel guide, Frokost inkl. 1 x drikkevarer, Kaffe m/ dagens kage


Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 07-07-2018, kl. 07:30

Ugedag Lørdag
Holdnr182-994
Adresse Rådmandshaven
Parkeringspladsen
4700 Næstved
LokaleParkeringsoladsen
Holdtimer10,5
Antal mødegange1
AfdelingAOF Næstved og Susålandet

Kursusdage

07-07-2018 Lørdag 07:30  -  18:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.