Viden, udvikling og samvær
4700 NæstvedVælg område
Vis underviser

Underviser

AOF Næstved & Susålandet
Ledige pladser

Mandø - Ribe

Ved spørgsmål ring til 20 40 42 10

Tag med til vidunderlige Mandø, og oplev samtidig middelalderbyen Ribe
Efter endt opsamling sættes kursen med passende pauser mod Ribe (Kaffe/Te er naturligvis ad libitum under turen i bussen). Her venter den specielle traktorbus, som vil køre os sikkert gennem vadehavet til Mandø. Velankommen, venter en dejlig frokostbuffet med lokale specialiteter på Mandø Kro, inden den lokale guide giver en fin byvandring i Mandø By og fortæller byens historie. Herefter tager vi igen med Traktorbussen retur til fastlandet, hvor bussen venter på at køre os ind til Ribe By. Her får I ca. 1,5 time på egen hånd inden vi sætter kursen retur mod Sjælland.
Efter at have passeret Den nye Lillebæltsbro, så er det tid til en god gang aftenmad i Røjle Forsamlingshus, hvor Gitte og hendes personale venter på at modtage Jer. Der serveres en dejlig 2 rettes menu inkl. kaffe (Drikkevarer for egen regning). Efter at have nydt maden, tager vi det sidste stykke af turen til Næstved.
Prisen er inkl. Bus, traktor, frokost, kaffe/the, guide og aftensmad (ekskl. Drikkevarer) Bindende tilmelding

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 11-08-2018, kl. 06:30

Ugedag Lørdag
Holdnr182-995
Adresse Rådmandshaven
Parkeringspladsen
4700 Næstved
LokaleParkeringsoladsen
Holdtimer16
Antal mødegange1
AfdelingAOF Næstved og Susålandet

Kursusdage

11-08-2018 Lørdag 06:30  -  22:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.