Viden, udvikling og samvær
4700 NæstvedVælg område
Vis underviser
Connie Hansen
Ledige pladser

Kropsvis i naturen - 1 mødegang

Ved spørgsmål ring til 20 40 42 10

Kropsvis i naturen.
Sommerworkshop . 3 lørdage i dit lokale nærmiljø.
Naturen er ikke bare vores klasseværelse på disse tre lørdage. Vi er inviteret med til en fest med venner, der ikke smitter med andet end livsglæde.
Når vi går tur i skoven, går vi ofte fra "A" til "B". Hvad sker der når vi rent faktisk sætter os og iagttager, og modtager. Og hvad sker der, hvis vi spørger naturen til råds? Hvordan lytter man egentlig til en plante eller et dyr? Vi benytter os af vores egne muligheder og de sanser vi ikke benytter så tit bevidst, men ejer.

Du skal ikke andet end være dig selv, og komme med dét, der er dig.
Hver workshop indeholder kort oplæg, meditation, lette kroplige øvelser, sansetræning med naturen. Vi træner den muskel, at være med naturens puls, der svinger så perfekt med vores egen. Fordi vi er natur. Der vil være øvelser hvor vi er helt stille.

Du kan vælge én, to eller alle tre workshops. Det er op til dig. Hver lørdag har et tema.

1. lørdag: Tankestrøg.
Vi giver bekymringstanken en fritime. Med øvelser og meditation undersøger vi hvad bevidstheden tilbyder os, når vanetænkning går i baggrunden. Hvad opfanger vi så af signaler? Og med hvilke sanser nu? Måske prøver du Earthing for første gang. Det er ikke bare at gå på bare tæer. Det er et faktum at din krop er et elektromagnetisk felt, og udveksler med jordens. Alle øvelser i denne workshop har til formål, at lade de dele af hjernen du bruger meget, hvile, og give den mulighed for at vise dig dens andre muligheder.

2. lørdag: Hjertevarm.
En anderledes cardiotræning.
Vi vil på denne tur, snuse til få, men forskellige meditationer med hjertet. Hjertet har +40.000 neuroner. De er bl.a. knyttet til vores instinkter og intuition. Inddrager vi dem bevidst. Når vi lytter, får vi svar uden om den logiske hjernes forklaringer og den idé vi har om ting.
Vi øver os i at holde hjertet forrest, når vi bevæger os med naturen. Sidder i naturen. Naturen vil gerne kommunikere, hvor ofte lader du den komme ind? Vi praktiserer en lille skovbadning, hvor hver sans får lov at modtage.

3.lørdag: Kropsvis i din natur.
Denne lørdag er den sidste i rækken af 3 workshops, men du kan sagtens være med, selvom du ikke har været på de to første.
Vi praktiserer det faktum, at naturen i os og naturen udenfor os, har mange ligheder. Kort oplæg, meditationer hvor vi forbinder hjerne og hjerte. Øvelser hvor vi forbinder vores oplevelse af os selv, med oplevelsen af naturen med de redskaber vi har nu. Vores hjerte der sanser, vores hjerne og krop, der er vækket og åben for en bredere kommunikation i hele kroppen.
Et sundt udgangspunkt for at mærke hvem man er, selvansvarlig, og respektfuld for ens egen natur i balance med naturen omkring én.

Om underviser.
Connie har siden 2001 undervist i kropsbevidsthed og sansetræning. De sidste 7 år har hun arbejdet med væren i naturen. Hun er uddannet psykomotorisk terapeut og fortsætter i et Earth Medicine Mentorship, hvor medicin her opfattes, som den måde vi lever på, skal være medicin for jorden, til alles bedste.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 25-07-2020, kl. 10:00

Ugedag Lørdag
Holdnr201-064
Adresse Christiandals Kloster
Klostervej 1
4171 Glumsø
LokaleParkeringspladsen
Holdtimer2
Antal mødegange1
AfdelingAOF Næstved og Susålandet

Kursusdage

25-07-2020 Lørdag 10:00  -  12:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.