Viden, udvikling og samvær
4700 NæstvedVælg område
Vis underviser
Inger Forbes
Ledige pladser

Få ny energi med balance i dit stofskifte!

Ved spørgsmål ring til 20 40 42 10

Er du træt, så er det ofte et tegn på, at kroppens energiomsætning - stofskiftet - er ude af balance. Over 500.000 danskere har enten for lavt eller for højt stofskifte og har dagligt symptomer, der frarøver dem et normalt liv.
Dette foredrag hjælper dig til at forstå din egen situation og hvad det indebærer at have ubalance i stofskiftet. Du kan gøre meget selv - og her får du viden og værktøjer til at genvinde magten over dit helbred, så du får energien og velværet tilbage.
I forbindelse med foredraget lærer du, hvordan du finder årsagerne til, at du ikke har det godt. Når du finder årsagen(erne) til dit stofskifteproblem, så har du også fundet nøglen til den rette behandling. Typiske årsager til stofskifteproblemer er stress, dårlig kost, eksponering for tungmetaller og skadelige stoffer og mangel på vitaminer og mineraler.
Medicin er livsvigtig for mange, og de værktøjer du her præsenteres for, kan kombineres med medicin.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 28-10-2019, kl. 19:00

Ugedag Mandag
Holdnr192-907
Adresse Grønnegades Kaserne
Grønnegade 10
4700 Næstved
LokaleMusikstalden
Holdtimer2
Antal mødegange1
AfdelingAOF Næstved og Susålandet

Kursusdage

28-10-2019 Mandag 19:00  -  21:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.