Viden, udvikling og samvær
4700 NæstvedVælg område
Vis underviser

Underviser

AOF Næstved & Susålandet
Ledige pladser

Kunstmuseet Fuglsang og Globen Visual Climate Cent

Ved spørgsmål ring til 20 40 42 10

Kunstmuseet Fuglsang og Globen Visual Climate Center
Nyd den spændende kunst i flotte rammer på Kunstmuseet Fuglsang, en god frokost (inkl. 1 øl/vand) og ikke mindst Visual Climate Center i Holeby
Efter opsamling kører bussen til Fuglsang Kunstmuseum, hvor der venter en spændende omvisning i det flotte kunstmuseum. Herefter sættes kursen mod Bangs Have i Maribo, hvor frokosten venter, og derefter en kort tur med bussen til "Globen" - Visual Climate Center, her mødes vi først af et informativt foredrag om atmosfæren, oceanerne, kontinentet, månen og solsystemet og de forandringer verden oplever, og klimaet i særdeleshed.
Prisen inkluderer: Bustransport i moderne turistbus, Entre og rundvisning på Kunstmuseet Fuglsang, Frokost inkl. 1 genstand (øl, sodavand, vand) på Restaurant Bangs Have, Besøg inkl. foredrag på Globen - Visual Climate Center, Kaffe m/ dagens kage i Visual Climate Center.
(ekskl. Drikkevarer) Bindende tilmelding

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 10-03-2018, kl. 09:30

Ugedag Lørdag
Holdnr181-994
Adresse Rådmandshaven
Parkeringspladsen
4700 Næstved
LokaleParkeringsoladsen
Holdtimer8
Antal mødegange1
AfdelingAOF Næstved og Susålandet

Kursusdage

10-03-2018 Lørdag 09:30  -  17:30

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.