Viden, udvikling og samvær
4700 NæstvedVælg område
Vis underviser

Underviser

AOF Næstved & Susålandet
Ledige pladser

Ostesmagning - aftenstur til Ostebørsen

Ved spørgsmål ring til 20 40 42 10

Velkommen til vores osteunivers

Ostebørsen har årtiers erfaring med at spotte de lækreste og mest smagfulde oste til vores kunder. I dag er det 3. generation, der håndplukker sortimentet. Hos Ostebørsen kan du opleve oste, som du aldrig før har set eller smagt. Og vi er en flok ostenørder, som gerne deler ud af vores specialviden. Vi har et bredt udvalg af både klassiske AOC oste, DOP oste og et varieret udvalg af gårdoste fra hele Europa. Gårdostene har Birgitte og Henrik Kastrup selv fundet hos små producenter på deres mange rejser rundt om i verden. Fælles for gårdostene er, at de er typiske for egnen, kulturen og så er de er lavet efter gamle traditioner.

Denne aften vil du få en rundvisning på det store osteunivers. Efterfølgende vil du under kyndig vejledning smage 12 forskellige oste og 3 slags vin.

Sidst men ikke mindst vil du få mulighed for at handle i butikken.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 15-02-2018, kl. 18:00

Ugedag Torsdag
Holdnr181-995
Adresse Rådmandshaven
Parkeringspladsen
4700 Næstved
LokaleParkeringsoladsen
Holdtimer4
Antal mødegange1
AfdelingAOF Næstved og Susålandet

Kursusdage

15-02-2018 Torsdag 18:00  -  22:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.