Viden, udvikling og samvær
4700 NæstvedVælg område
Vis underviser

Underviser

AOF Næstved & Susålandet
Ledige pladser

Julemarked på Svenstrup gods

Ved spørgsmål ring til 20 40 42 10

Julemarked på Svenstrup gods

Gå ikke glip af denne oplevelse når turen går til det smukke gods på midtsjælland. På godset vil du opleve ægte julestemning og der vil være adgang til den smukt pyntede hovedbygning. I de mange juleboder og udstillinger vil der være inspiration til julen samt smagsprøver og der vil være orkester med julemusik. Arrangementet indeholder bustur, indgang til godset hestevognskørsel , 1 sandwich med 1 øl /vand, gløgg og æbleskiver, samt vinsmagning med dansk vin (rødvin, rosévin, kirsebærvin og æble ice vine) på Rosenbækvins stand.

Om Godset
Med sine 25 km2 er Svenstrup Gods et af de største godser på Sjælland, og drives i dag som moderne landbrugsvirksomhed, der dog gør en dyd ud af, at holde fast ved godsets stolte gamle traditioner. Svenstrup Gods har en lang historie bag sig og lige fra Frederik II byggede et jagthus på stedet, har det været et yndet udflugtsmål. De store skove og den gode jagt har tiltrukket flere danske konger gennem tiden, som har beæret godset med besøg og overnatning. De smukke skove, de idylliske søer og parken, der omkranser hovedbygningen er alt sammen med til at gøre Svenstrup til et attraktivt sted, hvor man får en fornemmelse af, hvordan fortiden har taget sig ud hos en adelig familie og hvordan nutiden tager sig ud, når der skal drives skovbrug og landbrug på en god og forsvarlig måde.
Svenstrup forener på smuk vis en flot historie med en moderne nutid.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 09-12-2017, kl. 09:15

Ugedag Lørdag
Holdnr172-995
Adresse Rådmandshaven
Parkeringspladsen
4700 Næstved
LokaleParkeringsoladsen
Holdtimer6
Antal mødegange1
AfdelingAOF Næstved og Susålandet

Kursusdage

09-12-2017 Lørdag 09:15  -  15:15

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.