Viden, udvikling og samvær
4700 NæstvedVælg område
Vis underviser

Underviser

AOF Næstved & Susålandet
Ledige pladser

Konger, kulturarv og katedral - dagstur til Roskil

Ved spørgsmål ring til 20 40 42 10

Ta' med til Danmarks gamle hovedstad og oplev Roskilde Domkirke - et enestående arkitektonisk værk på UNESCOS verdensarvliste. På denne guidede tur kan du høre fortællingerne om Roskildes storhedstid og mærke historien mens du går rundt mellem gravmælerne for Danmarks konger og dronninger gennem århundreder. Du får et indblik i de mange arkitektoniske perioder kirken repræsenterer og hører de dramatiske og blodige historier om magtkampe og kærlighed.
Derefter går turen videre til Vikingeskibsmuseet hvor vi spiser en frokost med lokale fødevarer og bagefter ser de unikke fund fra Roskilde fjord. Få et indblik i vikingernes hverdag og kultur, og oplev hvorfor vores forfædre kunne krydse Atlanten i de forholdsvis enkle skibe. Dagen sluttes af med kaffe og kage på den gamle Rådhuskro. Guide hele dagen

Prisen er inkl. bus, guide, entreer, frokost og kaffe (exkl. drikkevarer). Bindende tilmelding

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 08-07-2017, kl. 09:00

Ugedag Lørdag
Holdnr171-997
Adresse Rådmandshaven
Parkeringspladsen
4700 Næstved
LokaleParkeringsoladsen
Holdtimer8
Antal mødegange1
AfdelingAOF Næstved og Susålandet

Kursusdage

08-07-2017 Lørdag 09:00  -  17:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.