Viden, udvikling og samvær
4700 NæstvedVælg område
Vis underviser

Underviser

Mette Illianna Turms Tlf 40583914 mette.turms@gmail.com www.metteturms.dk www.parterapikobenhavn.dk facebook.com/metteturms Mette har været selvstændig i over 13 år og arbejder som psykoterapeut, parterapeut og stressbehandler, og har klinikker i Faxe, Roskilde, Næstved og København. Ud over terapien afholder Mette foredrag, kurser og workshops : " Fra stress til overskud", "Mindfulness ", "Kommunikation og konfliktløsning" samt " Coaching" og "Styrk din selvtillid". Mettes uddannelsesmæssige baggrund er centreret omkring sammenhængen mellem psyken, hjernen og kroppen. Hun er uddannet Organisk Psykoterapeut fra Akademiet for Psykoterapi, Parterapeut, Tankefeltterapeut, Chok/Traumeterapeut, Stress release terapeut, Stress coach og Mindfulnessinstruktør, og har derudover adskillige kurser i f.eks. : sorg og krise, neuropsykologi og psykiatri mm. Mette har gennem hele livet arbejdet med vejledning og udvikling af andre mennesker i forskellige regi. Hun har flere års erfaring som leder i kommunale institutioner. Derudover har hun været ansat som stress coach i et privat rådgivningsfirma, hvor rådgivningen omhandlede stress og trivsel for ledere og medarbejdere i andre private virksomheder. Hun har erfaring som freelance konsulent med kompetenceudvikling for jobcentre, og har desuden virket som konsulent for kommuner ift. coaching af borgere eller medarbejdere ved kommunen samt ifbm. forskellige projektforløb. Endelig har hun arbejdet som kommunal vejleder for sindslidende, kronisk syge og for mennesker med erhvervet hjerneskade. Mette er en dedikeret underviser og formidler og har undervisningserfaring fra job som gæsteunderviser på Køge handelsskole, Holistisk sommerhøjskole, HK, private virksomheder og har desuden undervist fast på dag -og aftenskole gennem de sidste 4 år. Når Mette afholder kurser, er de alle bygget op om power points, der i et letforståeligt og enkelt sprog gør rede for teorierne bag emnerne, et undervisnings materiale der udleveres til kursisterne, så det bliver nemmere selv at følge op på kurset hjemme. Alle Mettes kurser indeholder desuden også mange forskellige øvelser, hvor kursisterne får mulighed for at afprøve teorien i praksis, så de på denne måde får nemmere ved at forstå og kunne bruge de forskellige redskaber. Via sin mangeårige erhvervserfaring i forhold til vidt forskellige regi, kommer Mette med mange praksis eksempler, der uddyber, forklarer og levendegøre undervisningen. Mettes positive udstråling og evne til at lytte til den enkelte kursist samt evne til at holde fokus ift. det faglige gør, at man efter et kursus, virkelig føler man har fået nogle brugbare redskaber med hjem.

Læs mere

Mette Turms
Ledige pladser

Mindfulness & Meditation - et liv i balance

Ved spørgsmål ring til 20 40 42 10

Mere Mindfulness - Mindre stress
Skab overskud, balance og glæde i dit liv!

Ønsker du :
¤ mindre stress
¤ øget indre ro og livsglæde
¤ optimalt udbytte af din hjerne
¤ forbedret koncentration og effektivitet
¤ et dybere åndedræt og en sundere hverdag
¤ dyb afspænding og velvære i kroppen
¤ mere nærvær i hverdagen
¤ mere optimisme ift. dig selv og andre

Oplev et alsidigt forløb, hvor du får afprøvet mange forskellige effektive metoder, som på få minutter giver en følelse af mere ro i krop og sind, og som nemt kan anvendes i din egen hverdag - i privatlivet eller i arbejdslivet.

Du får arbejdet med både krop og psyke via:

¤ stress håndterings metoder
¤ meditation
¤ åndedrætsteknikker
¤ afslapningsøvelser
¤ metoder til at genopbygge din energi
¤ refleksionsopgaver
¤ visualisering

Metoderne medvirker til at du opnår en dyb afspænding i kroppen, klarhed i tankerne og en følelsesmæssig bedre balance.

Du får fysisk og mentalt overskud, din nattesøvn bliver dybere og roligere, og din hverdag bliver i højere grad i overensstemmelse, med det du ønsker dig i livet.

I forløbet får du desuden via power points en viden om Mindfulness samt en forklaring på, hvordan tanker, følelser og krop hænger sammen, og hvad der sker i hjernen og kroppen ved henholdsvis stress og ved balance.
Undervisningsmaterialet giver i et letforståeligt og enkelt sprog indblik i emnet og sammen med en beskrivelse af øvelser udleveres det, så det bliver nemmere for dig selv at huske øvelserne og følge op på kurset hjemme.

Få positiv energi og nye muligheder for at skabe det liv du ønsker.
Medbring liggeunderlag og evt. et tæppe.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 27-02-2018, kl. 18:30

Ugedag Tirsdag
Holdnr181-170
Adresse Symfonien
Enggårdsvej 1
4700 Næstved
LokaleTræningslokale/Gymna
Holdtimer16
Antal mødegange8
AfdelingAOF Næstved og Susålandet

Kursusdage

27-02-2018 Tirsdag 18:30  -  20:15
06-03-2018 Tirsdag 18:30  -  20:15
20-03-2018 Tirsdag 18:30  -  20:15
27-03-2018 Tirsdag 18:30  -  20:15
03-04-2018 Tirsdag 18:30  -  20:15
10-04-2018 Tirsdag 18:30  -  20:15
17-04-2018 Tirsdag 18:30  -  20:15
24-04-2018 Tirsdag 18:30  -  20:15

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.