Viden, udvikling og samvær
4700 NæstvedVælg område
Vis underviser
Fu Deng
Ledige pladser

Te-smagningskursus - workshop 2 gange

Ved spørgsmål ring til 20 40 42 10

Næst efter vand er te den mest populære drik i verden og Kina producerer næsten en tredjedel af al den te der drikkes på jorden. Teen siges at være blevet opdaget i Kina for snart 5000 år siden, da en kejser ved et tilfælde fik serveret en kop vand med teblade, da tjeneren havde kogt vandet under en tebusk. Kejseren drak det og fandt det heldigvis meget forfriskende. I dag findes der i hundredevis af forskellige slags te, der bliver dyrket i næsten alle egne af landet og teen indgår helt naturligt i den kinesiske hverdag, og man ser mange kinesere gå rundt med et stort glas med te hele dagen. Te er også en vigtig del af den kinesiske kultur. Det bruges bl.a. til at byde en gæst velkommen, sige undskyld med, til at tage afsked med en kær ven, og te bruges desuden fx som medicin mod sukkersyge og i mange egnsretter.

Kom og få svar på spørgsmål som: Hvilken kande og kop bruges til hvilken te? Hvor varmt må vandet være? Hvilken te passer til hvilken mad og til hvilket klima? Hvordan kan te bruges i maden og hvordan kan man udnytte dets medicinske egenskaber bedst muligt? Hvordan brygger man den bedste kop te? Hvad er forskellen på grøn, sort, hvid og gul te og hvor dyrkes de henne? Og hvordan kan det være, at en lille kande te på et tehus i Kina nemt kan koste op mod 1000 kr.?

Denne te-workshop over 2 gange, er for alle der vil lære mere om denne populære drik og man får mulighed for at smage på en lang række af de fineste kinesiske teer samtidig med, at der serveres kinesiske snacks.

Underviser: Fu Deng. Passioneret madelsker, køkkenekvilibrist og te-entusiast. Hun kommer fra Sichuan provinsen i Kina, der især er kendt for sin skønne krydrede mad og de mange hyggelige tehuse, men har boet i Danmark i flere år.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 28-11-2017, kl. 18:30

Ugedag Tirsdag
Holdnr172-007
Adresse Grønnegades Kaserne
Grønnegade 10
4700 Næstved
LokaleSmedjen
Holdtimer6
Antal mødegange2
AfdelingAOF Næstved og Susålandet

Kursusdage

28-11-2017 Tirsdag 18:30  -  21:00
05-12-2017 Tirsdag 18:30  -  21:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.

Flere kurser