Viden, udvikling og samvær
4700 NæstvedVælg område
Vis underviser
Kaj Larsen
Ledige pladser

Astrologi - vær din egen coach del 2

Ved spørgsmål ring til 20 40 42 10

Astrologi - vær din egen coach ud fra dit horoskop 2.del


Dette grundkursus er en forsættelse i forhold til del 1. For at deltage i dette kursus, er det nødvendigt, at du har deltaget i del 1 kurset. (Astrologi - vær din egen coach ud fra dit horoskop)

På kurset ser vi på de vigtigste figurer, der kan være i et horoskop. Desuden ser vi nærmere på Månen og de sidste 5 ydre planeter. På denne måde får du et samlet materiale over alle 11 planeter. Planeterne på dette kursus er: Månen, Jupiter, Chiron, Uranus, Neptun og Pluto.

På samme måde som ved del 1 får alle et tydningshæfte, som laves ud fra den enkeltes data. Der vil være tydninger for de 6 planeter i tegn og deres indbyrdes forbindelser. De figurer du har i dit horoskop, vil være med i din tydning, samt hvornår en figur har været aktiveret.

Vi vil også se nærmere på fremtidens muligheder for den enkelte. Hver person får en oversigt for, hvor planeterne er placeret i disse år. Hver person får de tydninger, der er vigtigst, med størst fokus på de ydre planeter.

Hensigten med dette kursus er, at få den sidste del af den grundlæggende forståelse for astrologiens byggestene ud fra dit eget horoskop. Du vil ud fra de samlede astrologitydninger få mulighed for, at være din egen coach ud fra dit horoskop eller skrive en ny målsætning hvis du får brug for det.

Materialepris på 300,00 kr. er inkluderet i prisen.

www.astrologi-coaching.dk

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 29-04-2017, kl. 10:00

Ugedag Lørdag
Holdnr171-192
Adresse Grønnegades Kaserne
Grønnegade 10
4700 Næstved
LokaleSmedjen
Holdtimer7
Antal mødegange1
AfdelingAOF Næstved og Susålandet

Kursusdage

29-04-2017 Lørdag 10:00  -  16:00

Faktaoplysning

Bemærk Der serveres en let frokost,

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.