Viden, udvikling og samvær
4700 NæstvedVælg område
Vis underviser
Kaj Larsen
Ledige pladser

Astrologi - vær din egen coach del 1 & del 2

Ved spørgsmål ring til 20 40 42 10

del 1 Lørdag d. 18. marts 2017
Astrologi - vær din egen coach ud fra dit horoskop

Hensigten med dette kursus er, at hver person får en grundlæggende forståelse for at anvende astrologi og coaching.

På kurset får du tydningstekster, som vedr. de 5 planeter, som har stor betydning for din identitet, kommunikation, værdier, handlemåder, og ansvarlighed. De 5 planeter er: Solen, Merkur, Venus, Mars og Saturn.

Der vil være tydninger for de 5 planeter i tegnene og deres indbyrdes forbindelser samt forbindelserne til de øvrige 6 planeter.

Vi vil også se nærmere på nutiden og fremtidens muligheder for den enkelte. Hver person får en oversigt for, hvor planeterne er placeret i disse år. Dette gør det lettere for den enkelte at lave en skriftlig aftale med sig selv eller lave en tidssvarende målsætning for den kommende tid.

Da dette grundkursus i astrologi og coaching indeholder alle de centrale dele til at forstå og anvende astrologi/coaching, forventes der ingen forudgående viden, men en interesse for at lære noget om dig selv og de muligheder, der findes ved at anvende coaching i kombination med dit horoskop.

Kursusforløbet tager udgangspunkt i et skriftligt materiale. Hver person får et tydningshæfte, som indeholder en del astrologisider, som laves ud fra den enkeltes data. Ved at alle arbejder ud fra sit eget horoskop, kan den enkelte få fokus på egne ressourcer. Desuden indeholder hæftet nogle sider omkring coaching, der kan anvendes som en "selv coaching". Tydningshæftet fylder ca. 30 sider.

Materialepris på 300,00 kr. er inkl. i prisen

Se mere på: www.astrologi-coaching.dk

For at lave dit horoskop/tydningshæfte er det nødvendigt at oplyse følgende data ved tilmeldingen:

Navn, Fødselsdag, måned og år, Fødselssted ( bynavn) og tidspunkt - jo mere nøjagtige dine oplysninger er, desto mere præcist bliver dit horoskop.

del 2 Lørdag d. 29. april 2017
Astrologi - vær din egen coach ud fra dit horoskop


Dette grundkursus er en forsættelse i forhold til del 1. For at deltage i dette kursus, er det nødvendigt, at du har deltaget i del 1 kurset. (Astrologi - vær din egen coach ud fra dit horoskop)

På kurset ser vi på de vigtigste figurer, der kan være i et horoskop. Desuden ser vi nærmere på Månen og de sidste 5 ydre planeter. På denne måde får du et samlet materiale over alle 11 planeter. Planeterne på dette kursus er: Månen, Jupiter, Chiron, Uranus, Neptun og Pluto.

På samme måde som ved del 1 får alle et tydningshæfte, som laves ud fra den enkeltes data. Der vil være tydninger for de 6 planeter i tegn og deres indbyrdes forbindelser. De figurer du har i dit horoskop, vil være med i din tydning, samt hvornår en figur har været aktiveret.

Vi vil også se nærmere på fremtidens muligheder for den enkelte. Hver person får en oversigt for, hvor planeterne er placeret i disse år. Hver person får de tydninger, der er vigtigst, med størst fokus på de ydre planeter.

Hensigten med dette kursus er, at få den sidste del af den grundlæggende forståelse for astrologiens byggestene ud fra dit eget horoskop. Du vil ud fra de samlede astrologitydninger få mulighed for, at være din egen coach ud fra dit horoskop eller skrive en ny målsætning hvis du får brug for det.

Materialepris på 300,00 kr. er inkluderet i prisen.

www.astrologi-coaching.dk

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 18-03-2017, kl. 10:00

Ugedag Lørdag
Holdnr171-193
Adresse Grønnegades Kaserne
Grønnegade 10
4700 Næstved
LokaleSmedjen
Holdtimer14
Antal mødegange2
AfdelingAOF Næstved og Susålandet

Kursusdage

18-03-2017 Lørdag 10:00  -  16:00
29-04-2017 Lørdag 10:00  -  16:00

Faktaoplysning

Bemærk Der serveres en let frokost begge dage.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.