Viden, udvikling og samvær
4700 NæstvedVælg område
Vis underviser

Underviser

Athina Delskov er uddannet psykolog og HD i organisation. Hun har tillige en række terapeutuddannelser.Athina siger selv: Jeg har mange års erfaring i IT-branchen med systemudvikling og metodeudvikling, i en HR funktion med ansættelse og personaleudvikling samtsom partner i konsulentvirksomhed med sigte på organisationsudvikling. Så skiftede jeg område. Siden 2002 har jeg arbejdet med at hjælpe mennesker med spiseforstyrrelse eller selvskade, og i perioden 2005-10 fik vi midler til metodeudvikling fra socialministeriet. Jeg opdagede under den proces, at vore klienter stort set alle var meget sensitive: Børn, unge og voksne. Vi var nødt til sammen at udforske sensitiviteten for at kunne skabe et godt liv med sensitiviteten og uden spiseforstyrrelse eller selvskade. Dette arbejde resulterede i bogen: Spisning og sensitivitet - hjælp til børn og unge. I 2009 tænkte jeg, at indsigten omkring sensitivitet havde betydning for en meget større kreds af mennesker. Jeg begyndte derfor at holde foredrag og grupper om forskellige sider af det sensitive. I 2011 var jeg med til at reorganisere HSP foreningen. Foreningen er medlemsbåret og har som sit formål at oplyse om det sensitive personlighedstræk og forbedre mulighederne for sensitive gennem påvirkning af beslutningstagere på alle niveauer i samfundet. Januar 2012 blev jeg formand, og det er jeg stadig. Se mere www.hsp-foreningen.dkI den senere tid har vi i foreningen fordybet os mere i forskningen, for at kunne formidle noget præcist. Der findes en meget aktiv lokalafdeling i Næstved. I 2013 holdt jeg ca. 50 foredrag og workshops, fordi jeg oplevede, hvor stor en forskel denne viden gjorde for mange mennesker. Det virkede hensigtsmæssigt at supplere formidlingen med bøger. I 2014 udkom Sensitive børn, i 2015 en stærkt forkortet udgave: Introduktion til sensitive børn, og den 10. oktober 2015 kommer Sensitive unge. Gennem mit arbejde i foreningen, foredrag, bøger og arbejdet med terapi og forældrerådgivning håber jeg at påvirke vores fælles fremtid til manges bedste. Se mere www.athinadelskov.dk

Læs mere

Athina Delskov
Ledige pladser

Vil du øge din evne til at skabe livskvalitet?

Ved spørgsmål ring til 20 40 42 10

Vil du øge din evne til at skabe livskvalitet?
Er du kommet i den 3. alder - eller savner du inspiration til forandring?
Det kan være, du nu er uden for arbejdslivet, og børnene har travlt med deres eget liv. Måske har du selv lidt færre kræfter, end du plejede at have. De fortrolige sammenhænge, hvor meget gav sig selv, findes ikke rigtig mere. Hvad så?
Mange spørgsmål kan melde sig: Hvem er jeg nu? Hvad har jeg at bidrage med? Hvordan bliver jeg tilfreds med mit liv? Hvordan undgår jeg at føle mig afvist, hvis mine initiativer ikke lykkes? Du har måske brug for at indgå i relationer med nye mennesker og har ikke helt den nødvendige frimodighed eller øvelse i at tage initiativer. Så er der risiko for at blive ensom. Og en del mennesker tager mange ting for personligt, det er sårbart og gør det hele lidt sværere. Der kan være så meget andet.
Foredraget ser på disse og andre grundlæggende problemstillinger, og tilbyder forskellige psykologiske indsigter og redskaber. Det er målet at skabe øget livsduelighed. Vi kommer rundt om det, som deltagerne oplever som de mest interessante problemstillinger.
Det vil være indlæg og dialog. Dialogen er ofte meget inspirerende, men ingen skal føle sig presset til at være aktivt med i den.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 27-02-2018, kl. 19:00

Ugedag Tirsdag
Holdnr181-911
Adresse Grønnegades Kaserne
Grønnegade 10
4700 Næstved
LokaleMusikstalden
Holdtimer2,5
Antal mødegange1
AfdelingAOF Næstved og Susålandet

Kursusdage

27-02-2018 Tirsdag 19:00  -  21:15

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.