Viden, udvikling og samvær
4700 NæstvedVælg område
Vis underviser

Underviser

Mette Illianna Turms Tlf 40583914 mette.turms@gmail.com www.metteturms.dk www.parterapikobenhavn.dk facebook.com/metteturms Mette har været selvstændig i over 13 år og arbejder som psykoterapeut, parterapeut og stressbehandler, og har klinikker i Faxe, Roskilde, Næstved og København. Ud over terapien afholder Mette foredrag, kurser og workshops : " Fra stress til overskud", "Mindfulness ", "Kommunikation og konfliktløsning" samt " Coaching" og "Styrk din selvtillid". Mettes uddannelsesmæssige baggrund er centreret omkring sammenhængen mellem psyken, hjernen og kroppen. Hun er uddannet Organisk Psykoterapeut fra Akademiet for Psykoterapi, Parterapeut, Tankefeltterapeut, Chok/Traumeterapeut, Stress release terapeut, Stress coach og Mindfulnessinstruktør, og har derudover adskillige kurser i f.eks. : sorg og krise, neuropsykologi og psykiatri mm. Mette har gennem hele livet arbejdet med vejledning og udvikling af andre mennesker i forskellige regi. Hun har flere års erfaring som leder i kommunale institutioner. Derudover har hun været ansat som stress coach i et privat rådgivningsfirma, hvor rådgivningen omhandlede stress og trivsel for ledere og medarbejdere i andre private virksomheder. Hun har erfaring som freelance konsulent med kompetenceudvikling for jobcentre, og har desuden virket som konsulent for kommuner ift. coaching af borgere eller medarbejdere ved kommunen samt ifbm. forskellige projektforløb. Endelig har hun arbejdet som kommunal vejleder for sindslidende, kronisk syge og for mennesker med erhvervet hjerneskade. Mette er en dedikeret underviser og formidler og har undervisningserfaring fra job som gæsteunderviser på Køge handelsskole, Holistisk sommerhøjskole, HK, private virksomheder og har desuden undervist fast på dag -og aftenskole gennem de sidste 4 år. Når Mette afholder kurser, er de alle bygget op om power points, der i et letforståeligt og enkelt sprog gør rede for teorierne bag emnerne, et undervisnings materiale der udleveres til kursisterne, så det bliver nemmere selv at følge op på kurset hjemme. Alle Mettes kurser indeholder desuden også mange forskellige øvelser, hvor kursisterne får mulighed for at afprøve teorien i praksis, så de på denne måde får nemmere ved at forstå og kunne bruge de forskellige redskaber. Via sin mangeårige erhvervserfaring i forhold til vidt forskellige regi, kommer Mette med mange praksis eksempler, der uddyber, forklarer og levendegøre undervisningen. Mettes positive udstråling og evne til at lytte til den enkelte kursist samt evne til at holde fokus ift. det faglige gør, at man efter et kursus, virkelig føler man har fået nogle brugbare redskaber med hjem.

Læs mere

Mette Turms
Ledige pladser

Lev dit liv i glæde! - foredrag

Ved spørgsmål ring til 20 40 42 10

Lev dit liv i glæde!
Fra bekymring og utilfredshed til balance og overskud.

Mangler du energi og power?
Er du ofte usikker, deprimeret, utilfreds, irriteret eller stresset?
Har du svært ved at opnå, det du ønsker dig af livet?
Få inspiration fra et alsidigt foredrag, hvor du får kendskab til mange forskellige lettilgængelige redskaber, som nemt kan anvendes i din egen hverdag.
Få den seneste forskning om det der skal til for at give din hjerne, din krop og din psyke et skud glædeshormon og masser af energi!
Hvordan skal dit liv være?
Hvis du handler som du plejer, sker der det, der plejer!
Ønsker du forandring, så gør noget nyt!
Få boosted dit overskud og din livsglæde,
og skab nye muligheder for at få det liv du ønsker.

I foredraget vil du høre om:
Dit tankemønster - andre måder at tænke på, der bryder et negativt mindset og bevarer den positive indstilling, og desuden gør dig mere accepterende og rummelig over for dig selv og dine omgivelser
Aktiviteter der skaber glæde og energi - direkte indvirkning på hjerne og krop, så du bliver mere skarp og får mere energi og velvære.
Mindfulness og meditativ fordybelse - meditationer og åndedrætsøvelser som bringer dig fordybelse, ro og nærvær og desuden forstærker din mentale evne ift. koncentration og effektivitet.
Gennemslagskraft - boost din udstråling og bliv tydelig i din tale og fremtoning, når du ved præcis, hvordan du skal udtrykke dig, kan du bedre skabe gode relationer, og desuden opnå det du ønsker.
Hjertekohærens - skab dyb indre fred og balance, selv når alt omkring dig er kaos med denne form for koordination mellem hjerte og hjerne.
Bevidsthedsøvelser - udvid din selvindsigt og skab motivation og klarhed over muligheder, du ikke før har haft øje for, så du kan håndtere forhindringer på vej mod realisering af dine drømme.
Visualisering - udnyt din hjernes potentiale til at tiltrække det du ønsker.
Power øvelser - fysiske ressourcegivende øvelser der skaber overskud og balance.

Fra fokus på umuligheder til fokus på muligheder
fordi:
det du fokuserer på vokser!

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 06-04-2017, kl. 19:00

Ugedag Torsdag
Holdnr171-909
Adresse Grønnegades Kaserne
Grønnegade 10
4700 Næstved
LokaleSmedjen
Holdtimer2,5
Antal mødegange1
AfdelingAOF Næstved og Susålandet

Kursusdage

06-04-2017 Torsdag 19:00  -  21:30

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.