Viden, udvikling og samvær
4700 NæstvedVælg område
Vis underviser

Underviser

Kåre Johannesen
Ledige pladser

Seksualiteten i Middelalderen v/Kåre Johannesen

Ved spørgsmål ring til 20 40 42 10

Foredrag v/Kaare Johannesen

Med udgangspunkt i min bog “Hor Saa Vide” kigger vi nærmere på vore fjerne forfædre dér, hvor de er allermest ubeskyttede: under lagnerne! Det vil vise sig, at ting ikke altid bliver bedre og mere frigjort med tiden- vi synes i dag, at vi er så åbne og rummelige… men et nærmere eftersyn viser, at man for 600 år siden så sandelig også forstod at more sig! Foredraget holdes i en nogenlunde sober tone, men kildeteksterne må selvfølgelig læses op som de er – og der er ingen garanti mod røde ører --) Læs nærmere om bogen bag foredraget på www.kaarejohannesen.dk

Sagt om dette foredrag:

Tirsdag d. 10. marts 2015, havde Sakskøbing Lokalhistoriske Forening besøg af Kåre Johannessen, med foredraget “Hor Saa Vide – seksualiteten i middelalderen”. Det lidt vovede emne havde ikke skræmt medlemmerne væk, og vi havde en fornøjelig aften, foredraget blev holdt i en sober tone, og med masser af humor, selv de mest “vovede” episoder gled ned med et smil. En fin aften.

(Viggo Christiansen, Sakskøbing Lokalhistoriske Forening)

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 10-04-2018, kl. 13:30

Ugedag Tirsdag
Holdnr181-783
Adresse Birkebjergcentret
Birkebjerg Alle 9
4700 Næstved
LokaleKantinen
Holdtimer2
Antal mødegange1
AfdelingAOF Næstved og Susålandet

Kursusdage

10-04-2018 Tirsdag 13:30  -  15:30

Faktaoplysning

Forudsætninger Kulturel tirsdag - den 2. tirsdag i måneden.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.