Viden, udvikling og samvær
4700 NæstvedVælg område
Vis underviser
Hans-Willy Bautz
Ledige pladser

Siciliansk krimiaften

Ved spørgsmål ring til 20 40 42 10

"Mord på Sicilien - Et spor fører til Danmark"

Aftenen er med Haslevforfatteren Hans-Willy Bautz. Han fortæller om sit forfatterskab og om hvordan han er blevet inspireret til at skrive kriminalromaner, hvilket han begyndte på, mens han boede i Tyskland.

Derfor er de skrevet på tysk, men "Mord på Sicilien - Et spor fører til Danmark", er oversat til dansk, og det er den, forfatteren denne aften vil komme nærmere ind på.

Handlingen tager sit udspring på Sicilien, hvor kriminalkommissæren Angela Pecci får til opgave at efterforske et mord, til hvilket et spor fører til Danmark. Dertil får hun hjælp af sin kæreste, den dansk-tyske journalist Michael Bech, som samtidig er kommet i den situation, at hans ekskone er forsvundet i Danmark. Sideløbende med mordefterforskningen søger parret også efter ekskonen. Begge dele fører til dramatiske hændelser i Haslev, Faxe, Faxe Ladeplads, Køge og på Stevns, hvor Stevnsfortet spiller en betydelig rolle. Parret kommer således på sporet af menneskesmugling, tvangsprostitution og våbenhandel.

I sit foredrag vil Hans-Willy Bautz fortælle om, hvordan han er kommet til at skrive krimier, hvordan han har lavet research og hvor tæt han har været på mafiaen på Sicilien, som han har besøgt mere end 25 gange. Desuden vil han læse nogle afsnit fra bogen, som det bagefter vil være muligt at erhverve med dedikation

Der er lagt op til en spændende aften, hvor AOF Næstved & Susålandet er vært ved et glas siciliansk vin.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 21-11-2017, kl. 19:00

Ugedag Tirsdag
Holdnr172-906
Adresse Grønnegades Kaserne
Grønnegade 10
4700 Næstved
LokaleMusikstalden
Holdtimer2,5
Antal mødegange1
AfdelingAOF Næstved og Susålandet

Kursusdage

21-11-2017 Tirsdag 19:00  -  21:15

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.