Viden, udvikling og samvær
4700 NæstvedVælg område
Vis underviser
Tommy P. Christensen
Ledige pladser

Fra al-Qaeda til IS, ISIS og ISIL - om militante m

Ved spørgsmål ring til 20 40 42 10

Fra al-Qaeda til IS, ISIS og ISIL - om militante muslimer og kampen for kalifatet

Siden den makabre provokation mod USA i 2001, hvor Osama bin Laden rettede et ødelæggende angreb på Twin Towers (WTC), Pentagon og tilmed søgte at udslette Senatet og Repræsentanternes hus på Capitol Hill i Washington D.C. har "Krigen mod Terror" fyldt godt i medierne. På det seneste er det blevet forsøgt at definere den militante islamiske terror som Hybrid War-fare (HW) og diskuteret hvorledes denne krigsførelse bedst kan imødegås. Er det en krigsførelse, der har forstået, med hvilken lethed den globale nyhedspredning kan foregå og indgår de sociale medier og kulørte tryksager derfor som effektfulde våben i kampen for oprettelsen og udbredelsen af kalifatet?
Vi bevæger os ind i en verden af mørke tanker og idéer som voldelige og fanatiske muslimske fundamentalister bringer til torvs i smarte, profes-sionelt designede magasiner med navne som Rumiyah, hvor det første nummer udkom i september 2016 og dets forgænger onlinemagasinet Dabiq der blev startet i juli 2014 og udkom på både engelsk, tysk og fransk samt russisk.
Endelig diskuterer vi om begrebet hybridkrigsførelse giver en mere sammenhængende forståelse af den militante islamismes hidtidige succes med både at få mediernes opmærksomhed og lokke tusindvis af unge europæere i hellig krig?

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 11-04-2018, kl. 18:30

Ugedag Onsdag
Holdnr181-937
Adresse Grønnegades Kaserne
Grønnegade 10
4700 Næstved
LokaleLokale 117
Holdtimer3
Antal mødegange1
AfdelingAOF Næstved og Susålandet

Kursusdage

11-04-2018 Onsdag 18:30  -  21:00

Faktaoplysning

Forudsætninger Der serveres kaffe/the og kage under foredragene. Undervisningsmateriale udleveres undervejs

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.