Viden, udvikling og samvær
4700 NæstvedVælg område
Vis underviser

Underviser

Thomas Ulrik Larsen
Ledige pladser

Vi hylder Paul McCartney

Ved spørgsmål ring til 20 40 42 10

-Koncert-foredrag med Music, Dinner, Dance

Vi hylder Paul McCartney: En evigt ung melodimager fylder 75.

Efter en god middag tager foredragsholder og musikker Thomas Ulrik Larsen os med på en uforglemmelig rejse i Paul McCartneys liv og sangunivers, som han krydrer med sange og billeder.

Sir Paul McCartney står som en af de største melodimagere i anden halvdel af det 20 århundrede. Først i The Beatles i et frugtbart samarbejde med makkeren John Lennon, der kastede uendelig mange evergreens af sig. Efter Beatles tiden indledte Paul McCartney sin 45 år lange solokarriere først med Wings og senere på stribevis af soloalbum.

Efter foredraget griber Thomas Ulrik Larsen griber elguitaren og går på scenen samme med gruppen Peach, Når de spiller op til dans, står den selvfølgelig på masser af Beatles-sange krydret med Rolling Stones, og de tidlige rock'n'roll-numre, som prægede McCartney, f.eks. Elvis og Chuck Berry.
Med andre ord - på med danseskoene - der er fest...


Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 04-11-2017, kl. 18:00

Ugedag Lørdag
Holdnr172-990
Adresse Glumsø Kro
Storegade 2
4171 Glumsø
LokaleSalen
Holdtimer6
Antal mødegange1
AfdelingAOF Næstved og Susålandet

Kursusdage

04-11-2017 Lørdag 18:00  -  00:00

Faktaoplysning

Forudsætninger HUSK ! Har du specielle ønsker om at sidde sammen med nogen du kender og som du ved har tilmeldt sig dette arrangement, er du velkommen til at notere dit ønske i kommentarfeltet. Dette arrangement udbydes i et samarbejde mellem flere AOF afdelinger.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.

Alternative kurser

Kursusnavn Ugedag Startdato Underviser

Vi hylder Paul McCartney

Ledige pladser
Lørdag 04-11-2017, kl. 18:00-00:00 AOF Østsjælland Se I Programtekst