Viden, udvikling og samvær
4700 NæstvedVælg område
Vis underviser

Underviser

Københavns Wienertrio blev stiftet i 1995, og har siden givet mange koncerter og spillet til talrige fester og receptioner. Repertoiret er vokset i løbet af disse år og er blevet meget bredt: Fra fejende wienervalse, små intime melodier til fyrige csárdás og vilde virtuoserier. Københavns Wienertrio består af: Jan Rohard Violin Uddannet på Det Kgl. danske Musikkonservatorium. Har spillet i Tivolis promenadeorkester. Ansat som koncertmester i DR-Radiosymfoniorkestret. Niels Erik Clausen Cello Uddannet på Det kgl. danske Musikkonservatorium. Har et indholdsrigt og alsidigt musikerliv bag sig med ansættelse i Tivolis Promenadeorkester og engagementer i samtlige af landets symfoniorkestre og en række teatre. Herudoverer medvirker Niels Erik Clausen på et omfattende antal pladeindspilninger Peter Hougaard Piano Organist. Uddannet på Det kgl. danske Musikkonservatorium. Klaverundervisning hos Anker Blymme. Ansat som organist i Hørsholm Kirke og pianist i Promenadeorkestret (tidligere Tivolis Promenadeorkester). Louise Kjær Hyrup: Blev uddannet fra Det Jydske Musikkonservatorium i 2000 med Professor Tutter Givskov som lærer. Tog derefter til London på Royal College of Music. Har været fast violinist i Tivolis Promenadeorkester siden 2002 og har assisteret i Radio Underholdningsorkestret, Radio Symfoniorkestret, Det Kgl. Kapel og Malmø og Ålborgs symfoniorkestre i vinterperioden. Spiller dette forår forestillingen Chicaco Det Ny Teater. Peter Hougaard: Efter organisteksamen fra Det kgl. Danske Musikkonservatorium 2001 suppleret med klaverstudier hos Professor Anker Blyme har han haft et alsidigt virke som repetitør for sangere og instrumentalister- har endvidere spillet på teatre og turneret med egen trio. Nu pianist i Tivolis Promenadeorkester og tillige organist i Hørsholm Kirke. Louise og Peter: Duoen har optrådt flere gange med sonateprogrammer, men også hhv. duo og trio i den lettere Wienergenre i forlængelse af orkestersamarbejdet i Tivoli.

Læs mere

Københavns Wiener-Trio
Ledige pladser

Nytårskoncert i Sct. Bendts Kirke, Ringsted

Ved spørgsmål ring til 20 40 42 10

Nytårskoncert i Sct. Bendts Kirke
-Wienerkoncert med Københavns Wienertrio

Lørdag d. 27. januar kl. 15:30 er der nytårskoncert i Sankt Bendts Kirke med Københavns wienertrio. Ensemblet består af Jan Rohard, violin, Niels Erik Clausen, cello og Peter Hougaard. klaver.
De 3 musikere mødte hinanden i Tivolis Promenadeorkester, hvor deres fælles glæde ved den lette klassiske musik, fik dem til etablere trioen i 1995.

Repertoiret er meget bredt: fra fejende wienervalse, og små intime melodier til fyrige czardas og vilde virtuoserier. Komponistnavne er bl.a. Strauss, Kalman, Lumbye og Lehar, og dermed er det jo næsten røbet, at Radetzky March og An der schönen blauen Donau naturligvis er på programmet.

Efter i 2017 lokalt at have spillet med stor succés i hhv. Fensmark Præstegård og på Næstved Kaserne, glæder trioen sig til atter at drage mod Midtsjælland i 1918.


Jan Rohard er til daglig violinist i DR-symfoniorkestret
Peter Hougaard er organist i Hørsholm Kirke og tilbagevendende keyboard-spiller på Det Ny Teater, Nørregadeteatret i Maribo m.fl.
Niels Erik Clausen har efter mangeårigt virke som freelancemusiker ved hovedstadens symfoniorkestre og teater ditto valgt at hellige sig kammermusik og arbejdet i trioen

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 27-01-2018, kl. 15:30

Ugedag Lørdag
Holdnr181-980
Adresse Sct. Bendts Kirke
Sct. Bendtsgade 9
4100 Ringsted
LokaleKirken
Holdtimer2
Antal mødegange1
AfdelingAOF Næstved og Susålandet

Kursusdage

27-01-2018 Lørdag 15:30  -  17:30

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.