Viden, udvikling og samvær
4700 NæstvedVælg område
Vis underviser

Underviser

Se I Programtekst
Ledige pladser

Vi hylder Paul McCartney

Ved spørgsmål ring til 56 31 69 12

En evigt ung melodimager fylder 75.

Efter en god middag tager foredragsholder og musikker Thomas Ulrik Larsen os med på en uforglemmelig rejse i Paul McCartneys liv og sangunivers, som han krydrer med sange og billeder.

Sir Paul McCartney står som en af de største melodimagere i anden halvdel af det 20 århundrede. Som medstifter af The Beatles forenede han to figurer, som hidtil havde været adskilt i popmusikken, nemlig sangskriveren og den optrædende musiker. I det frugtbare samarbejde med makkeren John Lennon er det i høj grad McCartneys melodiske bidrag, der fylder i afdelingen for evergreens. Han var primus motor på de to 1967-udgivelser fra The Beatles, som fylder 50 i 2017, nemlig "Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band" og "Magical Mystery Tour".
Paul McCartneys 45 år lange solokarriere har ikke alene vist, at han besidder talentet til at leve videre og stadig vokse, selv i slagskyggen fra et band, der indvarslede en kultur-revolution. I post-Beatles-bandet, Wings, og på stribevis af deciderede soloalbum, har Paul McCartney holdt den melodiske fane højt. Enten alene eller i samarbejde med ikoner som Elvis Costello, Stevie Wonder og Michael Jackson.
Paul McCartneys image som poppens pæne dreng er højst den halve sandhed. Han har talt indirekte igennem sin musik om racehad, fordomme og det opdelte Irlands problemer. Han har slået til lyd for vegetarianisme, og hans mange år med hustruen Linda som fast bandmedlem, vidner om en mand, der ikke ser rockmusik som en drengesport.

Thomas Ulrik Larsen lever for musikformidling, hvad enten det er som foredragsholder, sangskriver, freelance-guitarist, musikskolelærer eller skribent. Hans artikler har kunnet læses i blandt andet Gaffa, Musikeren, Ud & Se, Politiken og svensk MM. Han er med soloprojektet, Lysår, aktuel med det anmelderroste album "Teknisk knockout", som udkom i august 2015. De sidste fire år har han holdt over 150 foredrag over hele landet om emner som Pink Floyd, The Eagles, Gasolin', Led Zeppelin, Bob Dylan og nu også Paul McCartney.

Efter foredraget griber Thomas Ulrik Larsen griber elguitaren og går på scenen samme med
gruppen Peach.

Når de spiller op til dans, står den selvfølgelig på masser af Beatles-sange krydret med
Rolling Stones, og de tidlige rock'n'roll0-numre, som prægede McCartney

Med andre ord - på med danseskoene - der er fest..

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 04-11-2017, kl. 18:00

Ugedag Lørdag
Holdnr17560
Adresse Glumsø Kro
Storgade 2
4171 Glumsø
Lokalesal
Holdtimer8
Antal mødegange1
AfdelingAOF Østsjælland

Kursusdage

04-11-2017 Lørdag 18:00  -  00:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.

Alternative kurser

Kursusnavn Ugedag Startdato Underviser

Vi hylder Paul McCartney

Ledige pladser
Lørdag 04-11-2017, kl. 18:00-00:00 AOF Næstved og Susålandet Thomas Ulrik Larsen