Viden, udvikling og samvær
4700 NæstvedVælg område
Vis underviser
Anne V. Gross
Ledige pladser

En sand patriark: Johannes Meyer- foredrag & Quiz

Ved spørgsmål ring til 20 40 42 10

En sand patriark: Johannes Meyer

Johannes Meyer var gennem første halvdel af det tyvende århundrede den eneste teaterskuespiller man turde sammenligne med Poul Reumert - men samtidig var han en fantastisk filmskuespiller, der formåede at bringe en fordums patriarks værdighed og patos ind i moderne lystspil og så kunne han vise os stort set alle sider af menneskesindet fra den dybeste bitterhed til opofrende faderkærlighed og den totale fortabelse. Vi vil følge ham fra stumfilmens tid, hvor han er i hænderne på selveste Carl Th. Dreyer og helt op til 1960erne, hvor han f.eks. giver den som gangsterboss i Bent Christensens "Støvsugerbanden".

Ved alle foredrag serveres kaffe/te og småkager. I pausen laver vi en lille quiz, med udgangspunkt, i den del af foredraget, vi har gennemgået inden pausen.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 10-10-2017, kl. 10:30

Ugedag Tirsdag
Holdnr172-963
Adresse Næstved Bibliotek
Kvægtorvet 4 - 6
4700 Næstved
LokaleBibliotekssalen
Holdtimer3
Antal mødegange1
AfdelingAOF Næstved og Susålandet

Kursusdage

10-10-2017 Tirsdag 10:30  -  13:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.