Viden, udvikling og samvær
4700 NæstvedVælg område
Vis underviser
Anne V. Gross
Ledige pladser

Ove Sprogøe - foredrag & Quiz

Ved spørgsmål ring til 20 40 42 10

Den ideelle dansker: Ove Sprogøe

Ove Sprogøe er den skuespiller, der har været med i flest danske film og en af dem, der har tjent flest penge hjem til dansk film - og han er verdenskendt som den idealistiske småforbryder Olsen. Men det er langt fra de eneste grunde til at kigge nærmere på denne lille, undseelige, pressesky og ualmindeligt sympatiske skuespiller. For han er også en fabelagtig komiker, med et ualmindeligt stort rolleregister fra ungdommens mange pedantiske typer - ikke mindst i samspil med Dirch Passer til den desillusionerede Valby-detektiv, Anthonsen. Og så er der noget så helt igennem sympatisk ved Ove Sprogøe - og noget der gør, at man næsten ikke kan undgå at se ham som idealet af en dansker - ja, måske også af et menneske.

Ved alle foredrag serveres kaffe/te og småkager. I pausen laver vi en lille quiz, med udgangspunkt, i den del af foredraget, vi har gennemgået inden pausen.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 10-04-2018, kl. 10:30

Ugedag Tirsdag
Holdnr181-967
Adresse Næstved Bibliotek
Kvægtorvet 4 - 6
4700 Næstved
LokaleBibliotekssalen
Holdtimer3
Antal mødegange1
AfdelingAOF Næstved og Susålandet

Kursusdage

10-04-2018 Tirsdag 10:30  -  13:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.