Viden, udvikling og samvær
4700 NæstvedVælg område
Vis underviser
Anne V. Gross
Ledige pladser

Størst af alle - Ib Schønberg - foredrag & Quiz

Ved spørgsmål ring til 20 40 42 10

Den største af dem alle: Ib Schønberg

Alle kender navnet: Ib Schønberg eller "Ibbermand" - i en lang periode en fast ingrediens i stort set alle film - så meget at man til slut blot altid sluttede forteksterne med: "…. og Ib Schønberg". Vi ved at han var stor, både af fysisk og kunstnerisk format - men de fleste husker ham nok bedst i dag som den hyggelige far i de første Far til fire-film. Det er synd, for Ib Schønberg er intet mindre end Danmarks største filmskuespiller! Ingen anden forstår som han at udnytte filmens mulighed for at ændre alt med minimal mimik. Og så er der ikke så få historier om "mennesket" Ib Schønberg - som syntes at være alle steder i sin samtid.

Ved alle foredrag serveres kaffe/te og småkager. I pausen laver vi en lille quiz, med udgangspunkt, i den del af foredraget, vi har gennemgået inden pausen.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 07-11-2017, kl. 10:30

Ugedag Tirsdag
Holdnr172-965
Adresse Næstved Bibliotek
Kvægtorvet 4 - 6
4700 Næstved
LokaleBibliotekssalen
Holdtimer3
Antal mødegange1
AfdelingAOF Næstved og Susålandet

Kursusdage

07-11-2017 Tirsdag 10:30  -  13:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.