Viden, udvikling og samvær
4700 NæstvedVælg område
Vis underviser
Anne V. Gross
Ledige pladser

Førsteelskeren Poul Reichhardt - foredrag & Quiz

Ved spørgsmål ring til 20 40 42 10

Den store førsteelsker: Poul Reichhardt

Der er ingen tvivl om hvem Danmarks største rigtige "filmstjerne" er: Poul Reichhardt er førsteelskeren over dem alle! Og derfor er det måske også så meget mere overraskende at denne Morten Korch- og frihedskæmperhelt både formåede at slå igennem som kongelig skuespiller og som ældre at forvandle sig til folkeeje i rollen som den joviale og opfarende flyttemand Olsen i Huset på Christianshavn. Der bliver fest og farver og måske også en lille sang eller to, når vi skal følge Nørrebro-drengen, som fik pigehjerterne til at skælve i flere årtier - og mon ikke han stadigvæk kan få os til at skælve?


Ved alle foredrag serveres kaffe/te og småkager. I pausen laver vi en lille quiz, med udgangspunkt, i den del af foredraget, vi har gennemgået inden pausen.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 30-01-2018, kl. 10:30

Ugedag Tirsdag
Holdnr181-962
Adresse Næstved Bibliotek
Kvægtorvet 4 - 6
4700 Næstved
LokaleBibliotekssalen
Holdtimer3
Antal mødegange1
AfdelingAOF Næstved og Susålandet

Kursusdage

30-01-2018 Tirsdag 10:30  -  13:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.