Viden, udvikling og samvær
4700 NæstvedVælg område
Vis underviser
Anne V. Gross
Ledige pladser

Mogens Wieth og Ebbe Rode - foredrag & Quiz

Ved spørgsmål ring til 20 40 42 10

Rigtige helte - Mogens Wieth og Ebbe Rode

Sammen med Bodil Kjer kaldte man dem kærligt: "de tre". De var under og lige efter krigen landets sande helte. Venner i privatlivet og fabelagtige i samspil på teaterscenerne og filmlærredet. Den blændende intelligente Ebbe Rode, hvis humor hele Danmark elskede og den romantiske Aladdin-figur Mogens Wieth med det skønneste danske sprog, der nogensinde er talt. Mogens Wieth blev en ren myte pga sit heltesind under 2. Verdenskrig, sin internationale karriere og sin alt for tidlige død. Ebbe Rode blev folkeeje for flere generationer som dejligt nedtonet skuespiller og vidunderlig fortæller. Nyd dem sammen og hver for sig og hør om disse fremragende personligheder i dansk film.

Ved alle foredrag serveres kaffe/te og småkager. I pausen laver vi en lille quiz, med udgangspunkt, i den del af foredraget, vi har gennemgået inden pausen.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 05-12-2017, kl. 10:30

Ugedag Tirsdag
Holdnr172-967
Adresse Næstved Bibliotek
Kvægtorvet 4 - 6
4700 Næstved
LokaleBibliotekssalen
Holdtimer3
Antal mødegange1
AfdelingAOF Næstved og Susålandet

Kursusdage

05-12-2017 Tirsdag 10:30  -  13:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.