Viden, udvikling og samvær
4700 NæstvedVælg område
Vis underviser
Anne V. Gross
Ledige pladser

Preben Lerdorff Rye - foredrag & Quiz

Ved spørgsmål ring til 20 40 42 10

Melankoli og dæmoner: Preben Lerdorff Rye

En af dansk films mest fascinerende og "farlige" skuespillere er Preben Lerdorff Rye, hvis navn ikke er nært så kendt som hans mange roller i dansk film gør ham fortjent til. Han er forbrydertypen fra småkriminel til sadistisk nazist, men han er også den blide, rolige, intellektuelle. Han spænder måske videre end nogen anden dansk skuespiller - og så er han i øvrigt den eneste der har været med i hele to af Carl Th. Dreyers film, samtidig med han også har spillet folkekomedier, kriminalfilm og meget, meget mere. Det bliver helt garanteret interessant, når vi skal følge den dæmoniske skuespiller med de mørke, melankolske øjne og den smukke og lidt faretruende stemme, fra hans fortid i grusgravene til hans samarbejde med Jørgen Leth og Gabriel Axel i slutningen af 1970erne og 1980erne.

Ved alle foredrag serveres kaffe/te og småkager. I pausen laver vi en lille quiz, med udgangspunkt, i den del af foredraget, vi har gennemgået inden pausen.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 13-02-2018, kl. 10:30

Ugedag Tirsdag
Holdnr181-963
Adresse Næstved Bibliotek
Kvægtorvet 4 - 6
4700 Næstved
LokaleBibliotekssalen
Holdtimer3
Antal mødegange1
AfdelingAOF Næstved og Susålandet

Kursusdage

13-02-2018 Tirsdag 10:30  -  13:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.